Veszprém komolyan veszi a felkészülést

A magyar bajnokcsapat Németországban fog megmérkőzni a visszavágó során, Veszprém kézilabda csapatának nem lesz egyszerű feladata. A háromgólos előnnyel induló listavezető csapat 10.000 szurkoló előtt fog megmérkőzni a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A szombati meccset követően a csapat jól megfontolt taktikán dolgozik, elismerve saját hibáikat is, írja a 24.hu. A magyar csapat kiemelte, hogy az összecsapás során sok hibát vétettek, amin javítaniuk kell, ha nyerni szeretnének a visszavágón is.

Nikola Eklemovic, a szerb származású magyar bajnok elmondta, hogy a szombati meccset követően az öltözőben beszélték át, hogy mindenkinek a maximumot kell nyújtania a továbbjutás érdekében. Éppen ezért, a visszavágó előtt kemény felkészülés vár rájuk, hogy valóban sikeresen meccset tudhassanak maguk mögött.

Thierry Omeyer is aggodalmát fejezte ki, szerinte a védekezés nem működött elég hatékonyan, erre mindenképpen több figyelmet kell fordítaniuk. A bajnokok edzője, Csokonai István azonban elégedetten nyilatkozott a csapat eredményeiről, szerinte vert helyzetből fordították meg az állást és szereztek végül háromgólos előnyt, egy pokolian nehéz meccs során.

Nehéz meccs vár a bajnok csapatra

A magyar bajnokoknak koránt sem lesz könnyű dolguk, hiszen Németország teljes kézilabda-lázban ég, a csapatra pedig külön nyomást helyez, hogy valószínűleg az MKB Veszprém elleni meccsen is telt házas lesz a THW Kiel tízezer fős arénája. Mindazonáltal, a csapa szurkolói bizakodhatnak a sikerben, hiszen Carlos Perez, sérüléséből felépülve, remélhetőleg ismét bravúrozni fog, Peric pedig remélhetőleg most is a tőle elvárt módon véd majd.

Peric egyébként nemrég hosszabbította meg szerződését a 15-szörös magyar bajnokcsapattal, megállapodása a híresztelések alapján két évre szól. A híres szerb kapus többek szerint is a kulcsfontosságú a győzelemhez, Noka Sedarusic, a Kiel edzője is őt tekinti a szombati meccs kulcsfontosságú szereplőjének, rajta áll hát a világ szembe a mérkőzés során.

Megosztás

Az alábbi írások is érdekesek lehetnek számodra

Szaunázás az edzés részeként? Most utánajártunk!

2022. augusztus 25.|

Mostanában nagyon elterjedt gyakorlat az edzőtermekben, hogy az edzés után néhány percet a szaunában töltenek. A wellness-jelenség számos sportközpontot töltött meg szaunákkal. Sokak számára ez a gyakorlat rituálévá vált.

A testmozgást otthon is el lehet végezni

2022. július 22.|

A testmozgás jót tesz a testnek és a léleknek is, ráadásul hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A megfelelő mennyiségű sportolás növelheti az energiaszintet, és még a hangulatot is javíthatja.

A vírusok nemcsak biológiai, hanem társadalmi jelenségek is

2022. július 17.|

Minden, amit ebben a világjárványban láttunk, például az egészségügyi dolgozók halála, már korábban is megtörtént. Például az i.e. 430-ban, Athénban kitört pestisjárvány rengeteg orvos életét vette el. Az 1347-es bubópestis idején az ápolónők és a